הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

תשמע

  • ברגרזון ושות' (אבן גבירול)
    דנידין | 16/06/2008 22:46

    אני תוהה האם המשרד מוכר או שמא אנונימי יחסית בקהילה המשפטית. האם מישהו התמחה שם במקרה ויכול לספר על היחס, תנאי השכר וכדומה?

    • תשמע
      Boondock Saint | 17/10/2008 00:52

      לא התמחיתי שם ולא אתמחה אבל היות ואני מכיר את המשרד אני יכול להגיד לך שהוא אכן מוכר ומאד מצליח. ההתמחות של המשרד הזה - למרות שיש לו מחלקות שעוסקות ברוב תחומי המשפט המסחרי - היא כינוסים ופירוקים. בעל המשרד - שאול ברגרזון - נחשב לשם דבר בתחום הזה ולראיה הוא אחד המפרקים של בורגראנץ'. בזמנו כשחפציבה התחילה ליפול הוא רואיין בנושא בטלוויזיה. הם גם מאד נחשבים בתחום של עסקאות נדל"ן. עוד מידע כזה אתה יכול למצוא באתר של המשרד אז אני לא באמת מחדש פה יותר מדי.