יש לי מחברת בחינה לעזור לך אבל באתר לא מצליחה לשלוח לך,

  • מחפשץ דחוף מחברת במשפט בינלאומי פרטי
    לילך | 20/11/2007 10:47

    אני בבינתחומי אבל כל חומר יתקבל בברכה

    • יש לי מחברת בחינה לעזור לך אבל באתר לא מצליחה לשלוח לך,
      stforex | 20/11/2007 11:38

      יש לי מחברת בחינה לעזור לך אבל באתר לא מצליחה לשלוח לך, אז אם כן שלחי לי מייל

      • היי, תודה רבה!
        hay.liron | 20/11/2007 12:00

        למה אתה לא מצליח?? קובץ גדול? איזו מכללה? lila_hay@walla.com

    • מחברת במשב"ל
      מכללה למנהל | 21/11/2007 20:28

      יש לי מחברת של המכללה למנהל של ד"ר אורנה בן נפתלי. מעוניין? בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לפרסם הודעה גם בפורום של המכללה שלנו, וגם של המכללה שלך..

      • היי, אני אשמח אם תשלח לי את הקובץ
        לילך | 21/11/2007 20:49

        לפה..