שאלה כללית אבל אני אנסה לענות לך

  • לימודי משפטים
    shmuelch | 26/10/2007 11:58

    שלום, אני מעונין לדעת איפה הכי כדאי ללמוד משפטים בארץ. תודה

    • שאלה כללית אבל אני אנסה לענות לך
      הדס | 26/10/2007 16:36

      אז ככה, האוניברסיטה הרבה יותר זולה מכל מכללה אבל מאוד קשה להתקבל אז קודם כל אתה צריך לעשות חישוב כלכלי ולהחליט האם אתה יכול לעמוד בשכר לימוד במתקרב ל- 30,000 בשנה או לשלם 8000 שקל לשנה וללמוד באוניברסיטה. הבעיה בללמוד באוניברסיטה היא שצריך ממוצע בגרות ופסיכומטרי גבוה ולכן אתה צריך לבדוק אם אתה צריך לשפר - דבר שלוקח זמן וגם מייאש. שיקול אחר שצריך לקחת בחשבון הוא סביבת המגורים שלך. רצוי לגור ליד הבית כי אחרת שכר דירה יקר ומקשה על הלימודים. שיקול אחרון הוא כמובן רמת הלימודים. האוניברסיטאות ממוקמות במקום הראשון ואחריהן המרכז הבינתחומי ואז המכללה להמנהל בראשון ואחריהם לדעתי כבר לא כדי ללמוד. מקווה שעזרתי קצת ובהצלחה

      • מה זה הדירוג הזה?
        גדי, שערי משפט | 26/10/2007 18:39

        איך הגעת למסקנה שבינתחומי יותר טוב מהמכללה למנהל ?? מה זה השטויות האלו בואי קצת למכללה שלי ותיראי מה זה סטודנטים מרוצים. וחוץ מזה שהמכללה למנהל דורגה בבחינות לשכה לפני הבינתחומי

      • חשבתי ללמוד במכללה בקרית אונו למה לא כדאי?  לת
        חליקה | 29/10/2007 23:05

    • בבר אילן. למה?
      www100 | 28/10/2007 08:51

      כי אני למדתי שם!

    • טוב שלא בחרת נוסח כללי לשאלה.. מאיפה להתחיל לענות על זה?  לת
      יוגב, שנה ג' | 29/10/2007 00:45