חניה על 820

  • חנייה בתמרור 820 בחנייה של הבית שלי
    אלמוג | 11/06/2024 13:39

    שלום,

    יש לי חנייה עם שער ומול השער על הרצפה מוצב תמרור X איסור חנייה  מספרו 820.

    חניתי עם הרכב שלי על ה X ומישהו התנכל לי והזמין משטרה(יש מצוקת חנייה ובעיות עם השכנים באזור), המשטרה הגיעה ונתנה דו"ח לרכב.

    שוב, מדובר בבית שלי, בשער שלי, ברכב שלי.

    האם יבטלו את הדו"ח?

    • חניה על 820
      יעקבי | 11/06/2024 15:20

      שלום אלמוג,

      אכן הבית שלך, השער שלך והרכב שלך אבל... הכביש לא שלך. בכביש יש תמרור והוראתו חלה על כולם..

      הדו"ח לא יבוטל.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע