הפורום אליו הגעת ריק מהודעות
ייעוץ אישי
צפיות:

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי

בחזרה ל -
ליעוץ אישי עם עו"ד
הודעות אחרונות
  • פורום עורכי דין 23/05/2024 | 20:24 התקנת תשתית תלת פאזי בחדר מדרגות מש... בבניין של 6 דיירים (2 דירות גן ועוד 4 דירות בקומות העליונות) הדייר בדירת גן התקין תשתית לחיב...
  • פורום לשון הרע 23/05/2024 | 16:22 לשון הרע אני שוכרת בית במושב, וגיליתי שבעל הבית מדבר עלי מאחורי גבי, טוען שאני "שקרנית" ושעשיתי דברים הגוב...
  • פורום נדלן ודיני מקרקעין 23/05/2024 | 16:04 פינוי מושכר שנת השכירות השנייה שלי מסתיימת בסוף יוני. במרץ הודעתי לבעל הבית שלא אחדש את החוזה עקב גירושין. למ...
  • פורום דיני חוזים 23/05/2024 | 16:02 פינוי מושכר שנת השכירות השנייה שלי מסתיימת בסוף יוני. במרץ הודעתי לבעל הבית שלא אחדש את החוזה עקב גירושין. למ...
  • פורום זכויות יוצרים 23/05/2024 | 15:57 זכויות יוצרים על ציור צילום האם כשאני מצייר בשינויים קלים תמונה שאדם צילם חלים עלי חובות זכויות יוצרים?ומה לגבי ציור צילום של...