הפסקת עבודה

  • הפסקת עבודה
    רבקה | 26/05/2024 16:48

    שלום רב

    בעבר שאלתי על דודה שלי שהיא בגיל 70, מצב רפואי לא פשוט שהוא מצב נפשי עולה ויורד, והיא לא יכולה לעבוד את השעות שהוא רוצה 8-9 שעות ביום. שדיברתי איתו בטלפון אמר לי שיסדר לה 6 שעות וגם הוסיף באותו משפט שהוא לא מפטר אף אחד! ומי שרוצה שיתפטר מעצמו, וענו לי שהיא יכולה ללכת לרופא משפחה כדי להביא אישור שהיא לא יכולה וככה לבקש ממנו.

    השאלה שלי היא: האם שהוא מבקש ממנה לרשום מכתב שהיא מפסיקה לעבוד (בחיים לא ראיתי בוס כזה עקשן ועוד מול אישה חולה) האם הזכויות שלה נפגעות? או הקרן שהיא צריכה לקבל.

    בגלל כל המצב היא מאוד זקוקה לכסף והוא עושה מניפולציות

    תודה רבה לכם