בשייק היה חלב ולא סויה

  • שאלה לנושא תביעה
    תביעת צרכנות | 21/05/2024 19:08

    היי אני בנאדם ששומר בין בשר לחלב ואכלתי בשר הזמנתי שייק שהוא סויה הגיעה חלבי ועליתי לשירות לקוחות של אותו רשת , סירבו לעזור לי או לזכות ושירות ממש נוראי ולא אמפטי על כמה אוכל לתבוע והאם לאותו רשת יש אופציה לחסום אותי מלהיות צרכן אצלהם

    • בשייק היה חלב ולא סויה
      ליאור חאיק, עו"ד | 07/06/2024 11:06

      שלום

      זכותך להגיש תביעה קטנה על תחושת גועל, אם כי סביר שהפיצוי שתקבל לא יהיה משמעותי.

      בנוסף, אסור לרשת להכניס אותך לרשימה השחורה רק בשל מה שתיארת.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com