כיצד לחשב את הפיצוי

  • כיצד לחשב את הפיצוי
    גיל | 16/05/2024 18:36

    רכשתי דלת מחברת רב בריח

    נקבע תאריך אספקה והדלת לא סופקה.

    יצרתי קשא עם הסניף שבו רכשתי ונאמר שמגיע להם איחור של עד 45 ימים.

    גם לאחר 45 ימים לא הגיע הדלת טלה רק לאחר שבועיים.

    בדלת הורכבה ובמהלך ההרכבה עף גיץ שעשה חור בספה.

    כמו כן הדלת אינה תקינה מבחינת הצבע כי יש פגיעות.

    פניתי מספר פעמים והובטח פיצוי על האיחור ושיטפלו הליקויים .

    מספר פעמים הגעתי לסניף אך תמיד אותה תשובה כי אין להם תשובה בשבילי.

    רק לאחר שפניתי להנהלה חזר אליי מנהל הסניף והציע פיצוי של 500 על הספה ו 500 על האיחור.

    האם מגיע לי יותר?

    (הפסדי ימי עובדה, נסיעה לסניף הרבה פעמים, עוגמת נפש וכו')