עבירת טלפון

  • גדי
    גדי | 12/05/2024 18:09

    שלום

    קיבלתי דו״ח על שימוש בטלפון בעת נהיגה בכביש. האמת שהתכוונתי לעצור, אבל השוטר תפס אותי ממש שנייה לפני שהתכוונתי לעצור. השאלה האם כדאי לערער או  כדאי לשלם את הדו״ח.

    • עבירת טלפון
      יעקבי | 13/05/2024 15:10

      שלום גדי,

      הטענה "התכוונתי לעצור" לא מחזיקה מים ואין בה כדי להושיע. אדרבא יש בה ראשית הודאה.

      אם כך על מה תערער?

      על מנת לערער חובה לקרוא בעיון רב את הנסיבות שרשם השוטר ולחפש כשלים או חסרים או אי דיוקים בדיווח שיש בהם כדי לעורר ספק באשמה..

      אפשרות נוספת העומדת בפניך: הגשת בקשה להמרת הדו"ח באזהרה אם אתה עומד בקריטריונים.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע

    • האם כדאי להישפט בדוח טלפון נייד
      עו"ד חנה דוד | 13/05/2024 16:31

      שלום גדי!

      התשובה תלויה בדו"ח, בעבר שלך ובמשמעות הנקודות שתצבור לחובתך.

      במידה והנקודות מטרידות אותך ( ולא רלוונטי כרגע אם ביצעת את העבירה באמת או לא),מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום התעבורה, כי בהחלט ניתן לסייע לך !

      כאן לשאלות נוספות! עו"ד חנה דוד ( שוטרת, חוקרת ותובעת לשעבר)

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com