רכוש משותף

  • רכוש משותף
    חיה | 21/04/2024 14:52

    הזכות לתוספת בניה היא רק על שטח הגג שעל חדר הדופלקס? רק החלק הזה הוא רכוש משותף...

    שטח מרפסת  הגג הוצא מהרכוש המשותף והוצמד לדופלקסים. הכל רשום כנדרש.

    האם אפשר לחייב אותנו לפרויקט הריסה ובניה?

    • רכוש משותף
      עו"ד רעות פלדר | 01/05/2024 16:41

      שלום רב

      חלק הגג שהוצמד לדירות הגג לא בהכרח אומר שזכויות הבניה צמודות אל דירות הגג ואת זה יש לבדוק בתקנון הבית המשותף.

      ככל ויש רב לבניין בלעדיי הדירות המיוחדות המעוניין בהתחדשות עירונית כן ניתן לחייב אתכם לפרוייקט כזה ואולם עליכם לקבל פיצוי או שווה ערך לדירות המיוחדות שיש לכם.

      בברכה,
      רעות פלדר, עו"ד ונוטריון
      מנהלת פורום תמ"א 38

      בנימין 12, רחובות
      טלפון: 08-9332303 ; מייל:Reut@felder-law.com