מניין ימים

  • מניין הימים מסירה פיזית/החלטה
    אנונימי | 15/04/2024 09:31

    ביום 08/04/24 החליט ביהמ"ש לענייני משפחה שהנתבע יגיב בתוך 7 ימים.

    מסירה אישית בוצעה ע"י בית המשפט בתאריך 11/04/24.

    שאלתי היא, מתי המועד האחרון לתגובה ומתי כבר אפשר להגיש בקשה למתן החלטה בהיעדר תגובה ?

    • מניין ימים
      עו"ד יהונתן ינאי | 18/04/2024 19:20

      ככל שההחלטה ניתנה במעמד הצדדים בדיון, מניין הימים מתחיל להספר ממועד הדיון. ככל שהבקשה ניתנה שלא במעמד דיון, יש לבחון גם את האופן בו מנוסחת ההחלטה. ככל שבהחלטה לא כתוב למשל תגובה עד ליום XX/4/2024 או תגובה בתוך X ימים מהיום, ככל הנראה מניין הימים יתחיל להספר ממועד המסירה של ההחלטה לידי הצד השני.

      מומלץ לשם לב ולקחת בחשבון את פגרת פסח הקרבה.

      בברכה,
      יהונתן ינאי, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות ופורום בתי משפט

      הארבעה 28, תל אביב (מגדלי הארבעה), מגדל צפוני קומה 13
      טלפון: 03-6956688 ; מייל: info@yanay-law.co.il