האם ניתן לתבוע משרד עו"ד על הטרדה?

  • הטרדה על ידי משרד עורך דין
    ציון סירי | 24/03/2024 15:35

    לפני כחודש נשלחה אלי הודעה על קנס לפני שנה וארבעה חודשים, קנס רב קו, לא תשלם נפעיל את הקנס בהוצאה לפועל, הקנס פי שלש מהמקור, שלחתי להם מכתב בו שאני לא מכיר את הקנס הזה בעוד שבאותו חודש הקנס קניתי כרטיס רב קו ושלחתי להם , כמו כן הגשתי בקשה למשרד התחבורה לביטול הקנס כפי שהמשרד הפנה אותי אליהם , משרד התחבורה הודיעו כי עד חודש ימים תגובה וכמובן הצגתי את הרב קו , אבל משרד העורך דין שלח כעשרים הודעות לחיוב הקנס ואינו מפסיק להטרידני והשבתי להם בראשית ההפניות שלהם שילכו להוצאה לפועל ואשיב את טענותיי ועד ליום זה לא פנו להוצאה לפועל אבל מטרידים אותי בוואטצפ ללא הרף בהודעות שלהם, האם זה זה לא הטרדה? האם אפשר לתבוע אותם על הטרדה? זכותי לערער על הקנס הזה בעוד שיש לי את הכרטיס ואין מצב שלא העברתי אותו במתקן . אבקש את תגובתכם , תודה

    • האם ניתן לתבוע משרד עו"ד על הטרדה?
      עו"ד אבי קיסוס | 28/03/2024 13:53

      שלום רב,

      ניתן לתבוע בגין הטרדה, מציע לפנות לייעוץ משפטי לצורך קבלת מענה נכון וראוי למקרה זה.

      בתקווה לימים טובים יותר ובשורות טובות

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      מייל: aykisos@gmail.com