נכה עם תג עצר מס׳ דק׳ באדום-לבן, קיבל דוח״ות חניה

  • נכה עם תג עצר מס׳ דק׳ באדום-לבן, קיבל דוח״ות חניה
    גילי | 09/03/2024 21:02

    שלום רב,

     נכה עם תג נכה, המתמודד עם סרטן שוב ושוב ושוב, עצר למס׳ דק׳ באדום-לבן קיבל 3 דוח״ות מהעיריה על חניה רק לאחר שנצבר כבר קנס. לא קיבל דבר בזמן אמת-הרבה בעיות עם הדואר באזור. גם המכתב עם צבר הדוח״ות הגיע לאחר מועד אחרון לתשלום.

    העצירה ברחוב סמי-ראשי בעיר קטנה ויש 2 נתיבי נסיעה, בשעת תנועה דלילה מאוד (יום שישי, שעה 15:45), ללא הפרעה לרכב& הולך-רגל&עגלת ילדים/נכה, לא בתוך/ בסמיכות ל-צומת/מעבר-חציה, העצירות באותו מקום בדיוק, היו בפעם הראשונה לכ-2:30 דק׳ בפעם ה-2+3 לכ8 -9 דק׳ בגלל קושי וכאבים הולכים ומתגברים בהליכה, בלהיכנס ולצאת מהרכב. בקשה לביטול, בהנחה שהעובדת שראתה את הסרטונים והפיקה את הדוחות פספסה שמדובר ברכב עם תג נכה, נפלה על אוזניים אטומות. לאחר תחנונים, כל שהתובע העירוני נאות להחזיר את הסכום למקור ובמידי.

    1) מתברר שמוצב שלט ״אכיפה מוגברת באמצעים אלקטרוניים״ האם זה גובר על קיום תג נכה, במצב ללא כל הפרעה לתנועה כנ״ל? בכ״ז לא מדובר בעצירה באמצע צומת קפלן/דרך השלום בת״א.

    2) כאשר יש נסיבות אישיות קשות מאוד נוספות. וקצרה היריעה מלפרט את כל נסיבות חייו הקשות מאוד ?

    3) עילת הסירוב לביטול: ״לא נמצאה עילה לביטול הדוחות. הדוחות נתנו על חניה בנתיב נסיעה ב-XXX וגם במצבך הרפואי לא ניתן לחנות כפי שחנית״. היתכן?

    4) הנכה רואה בכך שהחזירו את הסכומים למקור ומאחר שרק כעת קיבל את הדוח״ות, כהחזרת כל התהליך להתחלה ומבקש להישפט, אך סורב בתוקף.

    נשמח לתגובה. תודה