מינוי כונס נכסים לרישום בית משותף

  • מינוי כונס נכסים לרישום בית משותף
    מיכאל | 21/02/2024 18:01

    פסק דין שניתן כנגד חברה בע"מ , מונה כונס נכסים לצורך רישום בית משותף בפרויקט 1

    כיצד מתבצע מינוי כונס הנכסים ? האם נרשם ברשם החברות ? או שדי בהצגתו לרשם המקרקעין ?

    ככל ולחברה יש פרויקט נוסף 2 , שטרם נרשם כבית משותף , האם מינוי כונס נכסים לצורך רישום הבית המשותף בפרויקט 1 , יכול למנוע רישום בפרויקט מס' 2  ?

    • מינוי כונס נכסים לרישום בית משותף
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 04/03/2024 12:52

      שלום מיכאל,

      המינוי נעשה באמצעות צו של בית משפט. בעת הרישום יש להציג למפקח את הצו.
      לגבי פרוייקטים אחרים - יש לבחון את הוראות פסק הדין המסמיך ואת הקשר בין הפרוייקטים. כעקרון עצם מינוי כונס לרישום בית משותף בפרוייקט אחד איננו אמור להשפיע על פרוייקטים אחרים.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com