רשימת בעלות על רכב

  • בדיקת בעלים קודמים לרכב
    מיכל | 14/02/2024 09:22

    שלום. כיצד ניתן לברר בעלויות קודמות לרכב שירד מהכביש (טוטאלוס)?

    לא זכור לי שהרכב היה בליסינג וחב' הביטוח שילמה לי פחות מהמחירון בגלל שלדבריהם הרכב היה בליסינג.

    פניתי למ.הרישוי ונאמר לי שהמידע חסוי וניתן לתת אותו בצו ביהמ"ש. האמנם??

    תודה

    • רשימת בעלות על רכב
      יעקבי | 14/02/2024 19:44

      שלום מיכל,

      גם במשטרה לא מוסרים מידע כזה (בדקתי!).

      ישנן שתי אפליקציות חינמיות לבדיקת רכבים.

      ChekCar  מציגה פרטים רבים על הרכב אך דוקא פונקציית 'בעלים' מחייבת לרכוש מנוי.

      אפליקציה שניה: "חיפוש רכב לפי מספר רישוי" מציגה היסטוריית רכבים לדגמים מעל 2017.

      לא מציגה שמות הבעלים רק מציינת אם פרטי או חברה או השכרה וכד'.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.