סקר שימור

  • סקר שימור
    גל | 19/01/2024 10:16

    שלום רב , רכשתי נכס לפני שנים רבות לא מופיע בתבע לשימור . בהיתר בנייה לא עלה נושא שימור לאחר הריסת הבית נמסר לי כי בסקר שימור הבית מיועד לשימור ורוצים לעלות את זה בועדה ולהכריח אותי לשחזר את הבית

    האם זה חוקי ???

    • סקר שימור
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 13/02/2024 12:50

      שלום גל,

      התשובה דורשת בירור עובדתי נוסף.

      כעקרון, ככל שפעלת על סמך היתר בניה שניתן כדין ע"י הועדה ועודנו בתוקף תגובת הועדה איננה סבירה.

      מומלץ לפנות להתיעצות עם עו"ד מתחום התכנון והבניה ולהביא עמך להתיעצות כזו את כל המסמכים הרלוונטיים.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com