זמן תגובה

  • זמן תגובה
    יצחק | 05/01/2024 15:13

    הגשתי תביעה כספית על גזילת חלק ממגרש למפקח על בתים ...עברו למעלה משלושה חודשים ועד כה טרם הוגש כתב הגנה לתביעה, והדיון שהיה מתוכנן החודש נדחה לעוד חודשיים . אפשר לבקש פסק דין בהעדר כתב הגנה כבר עכשיו ?

    • זמן תגובה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 07/02/2024 14:15

      שלום יצחק,

      מניין המועדים להגשת כתב הגנה הופסק בשל מלחמת חרבות ברזל עד תחילת חודש ינואר 2024.

      בדוק אם חלף המועד בהתאם להארכה זו ותוכל לבקש פסק דין בהעדר הגנה ככל שאין מדובר באוכלוסיות המיוחדות שלגביהן נמשכת הארכת המועד (חיילים שגוייסו בצו 8, חטופים ומשפחותיהם, חללים ומשםחותיהם, מפונים).

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com