מהירות מופרזת לנהג חדש

  • דוח ממצלמת מהירות
    שיר | 21/09/2023 21:30

    ראיתי באיזור האישי ממשלתי שלי  2 דוחות ממצלמה בהפרש של יומיים על נהיגה במהירות מעל המותר אחד בגובה 750 שח 8 נקודות והשני בגובה 1500 שח 10 נקודות

    היה כתוב שהנהיגה מותרת היא 90 בעוד אני יודעת שדרך בין עירונית היא 110 ומשכך לא חרגתי כמעט ואולי רק קנס קטן.

    אני עדיין נהג חדש כמעט מסיימת שנתיים (לא צעיר)

    מה נכון לי לעשות?

    מציינת בנוסף שלא הגיעה אלי שום ידיעה ישירה בעניין אלא נתקלתי בזה כשפתחתי את האזור האישי ממשלתי שלי לצורך עניין אחר

    • מהירות מופרזת לנהג חדש
      עו"ד ראובן לרנר | 24/09/2023 11:03

      שלום שיר,

      לעבירה מהסוג שציינת- מהירות מופרזת, ישנה השלכה ישירה על הרישיון כאשר מדובר בנהג חדש.

      לנהג חדש ישנן סוגי עבירות שכאשר הן בוצעו במהלך תקופת היותו נהג חדש, משרד הרישוי לא יחדש את רישיונו אלא לאחר מבחנים וכן הוא יהיה נהג חדש לתקופה של שנתיים נוספות.

      עבירת מהירות מופרזת היא אחת מעבירות מהתוספת השלישית לפקודת התעבורה ולכן המשמעות היא- חידוש רישיון לאחר עמידה במבחנים וכן שנתיים נוספות כנהג חדש כאמור.

      מציע במקרה שלך, לא לשלם את הקנס ולפנות לעו"ד המתמחה בתחום התעבורה.

      ככל שיש לך שאלות נוספות, שלחי לנו את המסמכים ונשמח לעזור.

      בהצלחה

      וחתימה טובה

      בברכה,
      ראובן לרנר, עו"ד
      מנהל פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 22, ירושלים/ הארבעה 28, תל אביב
      טלפון: 050-4734555 ; מייל:reuven.lerner.law@gmail.com