החזר ארנונה

  • העירייה שללה ממני את הנחת אזרח וותיק בארנונה.
    דני, ירושלים | 31/08/2023 22:47

    עם הגיעי לגיל 67 עיריית ירושלים החלה לתת לי הנחת אזרח וותיק ללא בדיקת הכנסה של 25%.

    אח"כ התחיל סיכסוך ביני ובין העירייה לגבי שטח הדירה. דבר ראשון העירייה העלתה, חישובית, את שטח הדירה ב- 30 מ"ר, וכן שללה את הנחת האזרח הוותיק בנימוק שכלל לא בטוח שאני גר שם.

    היינו זקוקים לעזרת ועדת הערר לענייני ארנונה כדי שהעירייה תעשה מדידה של הדירה, ואת השלב הזה סיימנו.

    משום מה, העירייה לא מחזירה לי את הנחת האזרח הוותיק, למרות שלא נהייתי צעיר יותר.

    אני לא מצליח לנהל שיח עם העירייה: הם פשוט לא עונים. כנראה אצטרך לשוחח איתם באמצעות בית משפט.

    האם הם יכולים\רשאים לשלול ממני את הנחת האזרח הוותיק?

    • החזר ארנונה
      עו"ד משה (מוש) גבע | 24/09/2023 15:52

      פורום זה לא עוסק במיסוי מוניציפאלי כגון ארנונה.

      בברכה,

      משה (מוש) גבע, עו"ד
      משרד עורכי דין בתחום המיסים
      שותף מיסים ומשפט - AUREN ישראל

      רח' הארבעה 28 ת"א
      טל': 077-2346678; מייל: moshe@gevalaw.co.il