חברת הגז טעתה באבחנה וגרמה נזק

  • חברת הגז הכריחו אותי להחליף צנרת מיותרת
    שלומי | 15/08/2023 15:39

    חברת הגז ניתקו אותנו, עכב ריח דליפה. לא בדקו כלל, לא הסבירו כלל, רק צעקו עלינו לקחת חברה פרטית. לאחר שעשינו צנרת חדשה [מכוערת מחוץ לבנין] בעלות 2000 ש"ח מתברר שהדליפה היה בכלל בתוך המונה, ובאחריותם.

    חברת הגז מתנערת, ואומרים שכשיתפנה טכנאי בעוד יומיים יטפלו בזה. בינתיים אנחנו יותר משבוע בלא גז, ואחרי שבוע מסויט והוצאות של אלפיים ש"ח. האם יש איזה סיכוי להוציא מחברת הגז פיצוי.

    • חברת הגז טעתה באבחנה וגרמה נזק
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/08/2023 16:01

      שלום

      מהמתואר עולה כי ישנה עילת תביעה לכל הפחות בגין רשלנות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com