אספקת רכב חדש פגום

  • ביטול עסקה רכב חדש
    ביטול עסקה רכב חדש | 30/07/2023 21:17

    שלום,

    בתאריך 25/6/23 רכשנו מכונית אופל קורסה חדשה מהסניף של קבוצת לובינסקי בירושלים.

    נציג המכירות שמו מאור טיפל בנו במהירות ודאג שנקבל הלוואה מקבוצת לובינסקי ואפילו ביטוח רכב עשינו דרכם. שבוע אחרי שקיבלנו את המכונית שמנו לב שהיא משמיעה רעש חריקה חזק כאשר לוחצים על הברקסים.

    מדובר ברעש לא סביר, ודאי כשמדובר ברכב חדש.

    עוד לא התחלנו לשלם את ההלוואה שלקחנו מהם עבור מכונית חדשה וכבר יש בעיות עם המכונית!!!!

    פנינו לנציג המכירות שטיפל בנו והוא ביקש שנבוא כדי שהוא יקשיב לרעש על מנת לשלוח אותנו למוסך. הוא הקשיב והקליט את הרעש, אמר שידאג לכך שנגיע למוסך ביום ראשון. הוא הבין בעצמו שלא ייתכן ורעש כזה הוא רעש תקין של מכונית חדשה. אחרי ששלחתי הודעה והתקשרתי אליו שוב, הוא הפנה אותנו למוסך של קבוצת לובינסקי בתלפיות ירושלים.

    כאשר בעלי הגיע למוסך, נאמר לו שילך ויחזור עוד 500 ק"מ, ככל הנראה בגלל שהמוסך לא רצה לקחת אחריות ולבצע תיקון ולמרות שהנציג שמע את הרעש לאחר שנסע ברכב עם בעלי!!

    פנינו אליהם כבר פעמיים, וקיבלנו פנייה מנציגה אצלם שביקשה מספר רישוי ושלחנו לה, אבל בנתיים לא חזרה אלינו למרות שחלף שבוע ימים מאז וכחודש מאז הקנייה. כמובן שהבלמים ברכב ממשיכים לחרוק ואנחנו לא מתכוונים להמשיך ולנסוע ככה ברכב חדש שרכשנו.

    אנחנו דורשים ביטול עסקה או לחילופין לקבל מכונית חדשה בהתאם להסכם רכישה. נציין שכל מוסך אחר שהלכנו אליו, ישר טען שצריך להחליף בלמים וכי רעש כזה הוא חריג ואין להמשיך איתו בנסיעה.

    יש לנו מסמכים של הצעת מחיר מאחד מהמוסכים שפנינו באופן עצמאי ואת ההצעה מהמוסך של מרכז השירות של לובינסקי. כמו כן הקלטה של החריקה.

    הבעיה העיקרית היא שלא חוזרים אלינו ממרכז השירות ולא מטפלים בבקשה שלנו בכלל. תחושה נוראית של התחמקות והתעלמות תוך כדי הפרת חוזה.
    נשמח לקבל עזרה ועצה כיצד להמשיך הלאה.
    כרמית

    • אספקת רכב חדש פגום
      ליאור חאיק, עו"ד | 05/08/2023 22:11

      היי כרמית

      בשלב ראשון מומלץ לשלוח מכתב התראה לחברה לפני נקיטת הליך משפטי באמצעות עורך די ולדרוש קבלת רכב תקין. על פניו נראה שסופק לכם רכב פגום.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com