הסיכון בצילום תעודת זהות

  • אני צריך לתת לחברה מסוימת את צילום תעודת הזהות שלי
    ארנון | 16/07/2023 20:56

    לשם העברת קרן השתלמות שלי מחברה ידועה (למשל מפניקס למגדל). החברה המסוימת הזו תשיג עבורי דמי ניהול טובים יותר.

    החברה המסוימת הזו לא מוכרת לי אבל מגדל מאשרת שהם עובדים עם אותה חברה מסוימת ונותנים דמי ניהול טובים יותר למי שבא דרכה). בכל התהליך הם ימלאו טפסים שבהם הכסף יעבור מהפניקס למגדל על שמי (הכסף לא יעבור על שמם בשום שלב).

    השאלה: האם יש סיכון במסירת צילום של תעודת זהות שלי לאותה חברה מסוימת?

    • הסיכון בצילום תעודת זהות
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/07/2023 15:02

      ארנון שלום

      לא מדובר בשאלה משפטית. בכל פעולה יש סיכון בהגדרה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com