דו"ח בגין מהירות מופרזת

  • דוח מהירות
    יפה | 07/07/2023 21:09

    בקשתי להשפט על דוח מהירות וטרם קבלתי זימון. אין לי הוכחות כלשהן חוץ מההגיון שלי שלא מקבל שנסעתי מהר. יש לי עבר עם ניקוד אך מעולם לא שלילה. האם ניתן לבקש בשלב זה אזהרה?

    • דו"ח בגין מהירות מופרזת
      יעקבי | 09/07/2023 11:37

      שלום יפה,

      לא פשוט לנהל דיון במשפט על מהירות מופרזת בין אם נתקבל ע"י שוטר ובין אם הופק ממצלמה.

      לשם כך רצוי להיעזר בשירותי עו"ד הבקי בנושא.

      טענת הגנה המסתמכת על היגיון לא מחזיקה מים.

      אם ביקשת להישפט משמע את כופרת בעבירה ואם כופרת בעבירה אין מה לדבר על המרת הדו"ח באזהרה.

      מעבר לכך מרגע שביקשת להישפט ויתרת על הזכות להמרה באזהרה.

      הערה: דו"ח עם קנס של 1,500 ש"ח לא ניתן להמרה באזהרה.

      בית המשפט לא "מחלק" הזמנות.

      הצעתי להגיע להסדר עם התביעה בבוקרו של יום הדין. הקלה בגזר הדין תמורת הודאה באשמה ורצון לחסוך מזמנו של בימ"ש.יש מצב שתיעני בחיוב.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע

    • דוח מהירות
      עו"ד חנה דוד | 10/07/2023 15:03

      שלום יפה!

      אני מבינה את הרגשתך. כדי לראות אם יש בעיה בדו"ח צריך לראות אותו. אזהרה לא ניתן לבקש בבית המשפט ועל העבירה זו אין אזהרה.

      אם חשוב לך הניקוד כדאי לך להתייעץ עם עו"ד המבין בתחום. כי בהחלט  יש מה לעשות בעניין הזה.

      כאן לשאלות נוספות!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com