פינוי בינוי באזור מוטב

  • פינוי בינוי חוק ההסדרים
    רן | 28/06/2023 18:58

    קראתי שחוק ההסדרים דובי כאמור מטה

    שאלתי אם למעשה בפריפריה אוכל לקבל במקום הדירה שלי 2 דירות חלופיות בפינוי בינוי?

    באזור מוטב, אפשר גם לקבל 2 יחידות דיור במקום יחידה אחת. וכן, כי באזור פריפריאלי אין מגבלה על מספר הדירות שניתן למכור. השילוב ביניהם, יוצר מצב שבאזור פריפריה אין מגבלה על מספר הדירות שניתן למכור בפטור לפי הוראות תמ"א 38 ובגין כל יחידה ניתן לקבל 2 דירות תמורה".

    • פינוי בינוי באזור מוטב
      עו"ד הדר פינק טבת | 05/07/2023 11:57

      שלום, רן

      שאלתך אינה ברורה לחלוטין. יש הבחנה בין תמ"א 38 לפינוי-בינוי.

      באזור מוטב ניתן לקבל פטור ממס בגין  כל דירה בפרוייקט, בלא מגבלה על מספר הדירות.

      בברכה,

      הדר פינק טבת, עו"ד
      מנהלת פורום תמ"א 38
      מורד הזמיר 7, חיפה

      טלפון: 077-4049484 , מייל: Hadar@tevetlaw.com

      • מענה
        מענה | 05/07/2023 12:17

        השאלה היתה אם ניתן לקבל 2 דירות במקום אחת בפטור מס?

        החלק התחתון של שאלתי לעיל הוא ציטוט חוק הסדרים כאמור.

        אודה למענה