תאונה חזית אחור

  • רכב נכנס לי ברוורס בזמן שעמדתי ביציאה מהחנייה
    דוד | 18/06/2023 18:48

    שלום, עמדתי ביציאה מחניון, רכב מסחרי שהיה לפניי התחיל לנסוע רוורס. צפרתי וצעקתי מהחלון אבל הוא לא שמע והמשיך.. שפשף לי את כל הצד השמאלי של הרכב שלי, עם הצד הימני שלו.

    ברגע שיצא מהרכב אמר שהוא לא ראה אותי, נתן פרטי ביטוח והכל היה בסדר.

    אחרי שיחה בטלפון הוא התחיל לטעון שאני נכנסתי בוא והוא לא לוקח אחריות.

    אין מצלמות באיזור, אין עדים ואין כלום. מילה שלי נגד מילה שלו.

    העברתי את הדיווח לחברת הביטוח...

    למה לצפות? אם זה הולך לבית משפט, מה צפוי לקרות? יש אפשרות להוכיח איכשהו מה קרה באמצעות מיקום של הנזקים?

    • תאונה חזית אחור
      יעקבי | 21/06/2023 23:09

      שלום דוד,

      לכן אני תמיד ממליץ על הצבת מצלמת דרך בשמשה הקדמית.

      לענינך: כדאי לפנות לפורום דיני ביטוח המקביל.

      מעבר לכך. האם צילמת הסיטואציה? הנזקים? תנאי המקום?

      כמה נתיבים ביציאה מהחניון? האם היציאה מישורית? בעליה? בירידה?

      תנאי ראות? ביום? בלילה?

      מה סוג הרכב המסחרי? תנאי הראות שלו? מראות צד?

      מה הסיבה שנסע אחורנית?

      האם ניסית לעוקפו מימין?

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.