הקפאת מנוי בשל מצב רפואי

  • ביטול או הקפאה של מנוי לפילאטיס מכשירים
    מאיה | 09/06/2023 10:34

    שלום, אני עשיתי מנוי שנתי לפילאטיס מכשירים. לצערי נאלצתי לעבור ניתוח קשה שלא מאפשר לי להתאמן לפחות חודשיים וביקשתי מהמנהלת הקפאה של המנוי, אבל היא מתעלמת ממני לגמרי ללא שום תגובה מצידה והיא לא הקפיאה את המנוי שלי ואני ממשיכה לשלם עליו. מה ניתן לעשות ? מעבר לתחושת העלבון שאני חשה , האם החוק עומד לצידי ? האם ניתן לתבוע אותה .?

    • הקפאת מנוי בשל מצב רפואי
      ליאור חאיק, עו"ד | 11/06/2023 10:44

      היי מאיה

      צריך לבדוק את הנושא לעומק, כולל את הסכם ההתקשרות ביניכם.

      בכל מקרה יש פסיקה שקובעת שאם נמנע מהלקוח להתאמן בשל מגבלה רפואית ממושכת הנתמכת בחוות דעת רפואית ניתן לראות בכך חוסר יכולת להמשיך ולקיים את ההתקשרות בין הצדדים.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com