גילוי רטיבויות לאחר קבלת הדירה

  • קבלת דירה עם רטיבויות שלא נאמר לי על קיומה
    יואל | 06/06/2023 08:53

    היי שלום רכשנו דירה במיטב כספנו לפני עשית חוזה הקניה וגם בביקר בדירה לא היה רטיבויות בדירה גם לפני סגירת חוזה נשאלה השאלה על רטיבויות בדירה גם במזכרים החוזרים נשאלה השאלה כול פעם קבלנו את אותו התשובה שאין .

    רק באת קבלת הדירה חשכו עיניים רטיבויות בשלושה מוקדים מרזב ,חדר ממד ,וחדר נוסף ,פנינו לשכן מעלנו מתנער פנינו לועד הבית מתנער זה סגה שנימשך כבר למעלה מי 9 חודשים אחרי ששיפצנו את כול הדירה מה ניתן לעשות במקרה כזה בתודה מראש .יואל

    • גילוי רטיבויות לאחר קבלת הדירה
      עו"ד יערה לוי | 08/06/2023 21:28

      יואל שלום,

      מוצע לקבל ייעוץ משפטי בנושא בסוגיית אחריות  המוכרים.

      כמו כן, מוצע לפנות ייעוץ מקצועי כמו בדק בית על מנת לבחון מקור הרטיבויות ואופן הטיפול, ובמידת הצורך המשך טיפול משפטי מול הגורם הרלוונטי.

      בברכה.

      בברכה,

      יערה לוי, עו"ד

      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      טלפון: 054-4415549 ; מייל:yaara@yl-law.net