החבילה לא הגיעה

  • זכויות הצרכן במקרה של אי אספקת מוצר
    מריה | 28/04/2023 12:20

    שלום,

    אודה לקבלת התייעצות:

    נרכשו מוצרים באמצעות אתר אינטרנט בתאריך 12.3.23

    המוצרים נשלחו באמצעות דואר ישראל בתאריך 14.3.23.

    המוצרים לא התקבלו עד היום. קיימת תקלה בדואר ולא ניתן לאתר מקום החבילה, יתרה מכך רשום באתר הדואר כי החבילה נמסרה, ללא פרטים נוספים.

    הספק שממנו נרכשו המוצרים קיים מספר בירורים מול שירות לקוחות הדואר אך עד היום לא הוצע לי פתרון בנושא שליחת מוצרים מחדש או החזר כספי. הספק מעביר אחריות לדואר ישראל ומבקש להמתין בסבלנות עד השלמת הבירור למי והאם נמסרה החבילה.

    אבקש לדעת מהן זכויות הצרכן במקרה זה ובהתאם לאיזה חוק ניתן לקבל החזר כספי?

    תודה רבה מראש

    • החבילה לא הגיעה
      ליאור חאיק, עו"ד | 29/04/2023 21:28

      העילה המרכזית היא הפרת חוזה לפי חוק החוזים. ניתן לטעון גם לרשלנות לפי פקודת הנזיקין וכן להפרת דינים נוספים. מכל מקום, מדובר בכישלון תמורה מלא

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com