תקלה באפליקציה להעברת כספים

  • תביעה נגד חברת PayBox
    MK | 18/04/2023 14:43

    שלום,
    לפני מספר חודשים נגנב מספר הכרטיס אשראי מטעם חברת PayBox ונאלצתי לבטל אותו ולהנפיק חדש.
    עד כאן הכל בסדר, כרטיס חדש הונפק במקום דרך האפליקציה.
    מאותה נקודת זמן לא ראיתי את הכרטיס מוצג בכלל באפליקציה, לא קיבלתי שום הטבה שהובטחה לי במסגרת השימוש בו. בנוסף לכל לא קיבלתי העברות כספיות שבוצעו אלי דרך האפליקציה מה שלמעשה ביטל אותן לאחר 72 שעות.

    פניתי עשרות פעמים בשבועות האחרונים לנציגי התמיכה הטכנית של החברה והם מצידם טוענים שמדובר בבאג מוכר שמחלקת פיתוח עמלה לפתור בימים אלה.

    הבעיה שהנזק הכלכלי כבר נעשה- כספים שהועברו לי דרך האפליקציה סורבו באופן אוטומטי ומזה תקופה שאין לי שום אפשרות לצפות בפעולות שנעשות בכרטיס ולקבל את ההטבות המיוחדות שהובטחו לי במסגרת שימושו.

    מה ממליצים לעשות? האם יש כאן מקום לתביעה ואם כן כיצד עלי לפעול?

    חשוב להדגיש שעד לנקודת זמן זו לא נמצא פתרון ל"באג" ואני נמצא באותו הסטטוס.

    • תקלה באפליקציה להעברת כספים
      ליאור חאיק, עו"ד | 18/04/2023 23:06

      היי

      על פניו, מדובר בעניין המתאים לבירור תביעה ייצוגית מאחר ומדובר בעניין רוחבי

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • PAYBOX
        mk | 19/04/2023 11:22

        היי ליאור,

        קודם כל תודה רבה על ההתיחסות.

        אני לא מצליח לאתר אנשים נוספים שיחברו אלי לתביעה ייצוגית.

        חשוב לי רק להבהיר- ההפסד הכספי בגין התקלה בחשבון שלי מסתכם במאות / אלפי שקלים. ואני לא מדבר בכלל על ההטבות שהובטחו לי במסגרת הנפקת הכרטיס שלהם.

        חושב שיש פה עילה לתביעת נזיקין או תביעה קטנה?

        • מספיק מבקש אחד, לא צריך כמה
          ליאור חאיק, עו"ד | 19/04/2023 20:49

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com