הטלוויזיה הגיעה פגומה

  • טלויזיה עם שבר פנימי בדירה חדשה
    שמואל | 14/04/2023 18:30

    רכשתי טלויזה משפורסל לדירה חדשה שאיש אינו מתגורר בה . בשל חוסר בתשתית ,של זרוע וחוסר דחיפות חיברתי אותה לחשמל כעבור חודשיים וגיליתי שיש שבר פנימי במסך .

    התקשרתי לשירות הלקוחות של תמוז (שירות זוועתי אבל אקצר) ונשלח טכנאי .

    הקלטתי את השיחה עם הטכנאי והוא אומר שם במפורש ש:

    "אני מתאר לעצמי שזה לא אתה שברת, אלא קיבלת אותה ככה"

    "לפי המקום זה רוב הסיכויים שזה היה באריזה. להוכיח את זה אני לא יכול. "

    "אני אפילו אצלם עכשיו מסגרת שמסגרת ללא סימני מכה. שאין מכה על המסגרת עצמו. שהמסגרת תקינה. שהוא לא נראה שהוא נפל עכשיו "

    אמר שגם ירשום את זה בדוח(שרוב הסיכויים שהתקלה קרתה באריזה) אבל לא נותנים לי לקרוא אותו.

    שופרסל התחייבו בפניי שברגע שיתקבל דוח הטכנאי יחליפו לי את הטלויזיה (מוקלט) אבל משהתקבל דוח הטכנאי הם חזרו בהם וטוענים שעברו 14 יום .

    פתחתי תביעה קטנה נגד שופרסל ותמוז

    שופרסל טוענים בכתב ההגנה שעברו 14 יום .

    תמוז טוענים שברגע שהגיע הטלויזיה בקופסא השולח נתן לי לחתום על תופס שבדקתי אותה והיא תקינה (מי יכול לבדוק דבר כזה זה לוקח איזה שעה רק לפתוח את הקופסא שלא לדבר על להרים אותה לבד ולחבר לחשמל)ומשום כך התקלה נגרמה אחרי המסירה ואין אחריות על שבר

    רציתי לדעת כיצד מומלץ להתנהל ?

    תודה

    • הטלוויזיה הגיעה פגומה
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/04/2023 13:08

      היי שמואל

      קשה להמליץ כיצד לפעול מבלי לקרוא את הטענות שהועלו בכתב ההגנה.

      בכל מקרה בשלב הזה עליך להמתין לדיון. אומר בזהירות, כי על פניו טענות ההגנה אינן נשמעות חזקות במיוחד, מאחר ומדובר בתנאי מקפח בחוזה אחיד. אם הטלוויזיה פגומה- היא פגומה, וזה לא דבר שאתה יכול לבדוק בעת קבלתה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • גישור
        שמואל | 17/04/2023 14:04

        תודה על התגובה !

        נשלחה הודעה שמומלץ ללכת לגישור

        האם הדבר יכול להועיל ?