שכחתי לציין

  • בנאדם עלה לארגז של הרכב ללא רשות
    נהג מצוין | 23/03/2023 21:03

    אהלן רציתי יעוץ אם אפשרי לבטל/לדחות הזמנה לבית משפט שהוא לא באזור שלי בעכו

    ראש חודש במירון עלה לארגז של הרכב שלי בחור ללא ידיעתי שוטר תפס אותי הבחור הודה שעלה ללא רשותי (נרשם בתזכיר גם עם תעודת זהות שלו ) ולקחתי את הטלפון שלו והוא יבוא לבית משפט במידת הצורך

    האם ניתן לערער לבטל את ההזמנה לבית משפט ?

    לקח לו יותר משעה לרשום את הדוח כי לא היה מועד בבית משפט רשמתי גם את זה בתזכיר והוא החתים אותי על זה שהוא עיקב אותי יותר מ20 דקות

    הוא לא היה מוכן לוותר לי אצל רבי שמעון בציון עלה מלמעלה למטה

    • שכחתי לציין
      נהג | 23/03/2023 21:11

      שכחתי לציין שיש תו נכה לרכב ואני מסיע את אימי

      והיא הייתה איתי ברכב, אישתי בחודש 8 , ילד בן 3 ,

    • אדם שעלה לרכבי ללא רשותי וקיבלתי דוח על כך
      עו"ד חנה דוד | 24/03/2023 09:35

      שלום לנהג המצוין!??

      באופן עקרוני , האחריות למה שקורה ברכבך הוא עליך. אתה אמור לוודא שלא עולים לארגז שלך אנשים זרים. בכל מקרה , את הטענות שלך צריך לברר בבית המשפט ולהוכיח שאכן לא ידעת ושגם לא ניתן להבחין בכך קודם לנסיעתך. משך העיכוב של השוטר מעידה אולי על חוסר מיומנותו ואני מקווה בשבילך שגם היו ליקויים ברישום הדו"ח.

      אגב לא כתבת איזו עבירה הוא רשם לך? נהיגה בקלות ראש?

      הנסיבות האישיות שכתבת בהמשך, רלוונטיות לרכיב העונש.

      מוזמן לשלוח לי את הדוח לנייד ואראה במה מדובר.

      שיהיה בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com