עצירה על מעבר חציה

  • דוח על ידי פקחית עירונית
    אבי | 27/02/2023 19:12

    היי

    היום עצרתי על מעבר חצייה בבאר יעקב וירדתי לעשן סיגריה האוטו עדין מונע.

    מאחורי הרכב צומת T בקצה העליון של ה - T על המדרכה חונה רכב כאשר הפקחית יושבת בתוכו.

    היא ירדה מהרכב צילמה את הרכב שלי וחזרה לרכב וישבה בו.

    כנראה שהיא עומדת שם עם הרכב ומצלמת עבירות תנועה  והיא מתוגמלת על כך .....

    אם אקבל דוח על חניה במעבר חציה אני יכול לערער על כך ?

    האם יש לי קייס מאחר והפקחית בעצמה עוברת עבירת והיא מחנה על המדרכה בצומת T ?

    יש לי תמונות ווידאו עם הרכב שלה .

    תודה.

    • עצירה על מעבר חציה
      יעקבי | 28/02/2023 08:00

      שלום אבי,

      הדו"ח מוצדק לחלוטין. אתה יכול לערער אך טענת ההגנה שלך לא מחזיקה מים. אדרבא, יש מצב שבית המשפט יחמיר את הענישה.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.