דו"ח טלפון

  • דוח תנועה
    דנו | 03/02/2023 19:12

    שלום שוטר ישב בחנייה מרחק רב של לפחות 50 מטר והחליט שהשתמשתי בטלפון יחד אם זאת כאשר רצה לעצור אותי היה מאחורי עוד רכב

    בדוח רשם שרק רציתי להחזיר הטלפון במתקן בעוד טענתי כי הטלפון במתקן

    • דו"ח טלפון
      יעקבי | 05/02/2023 12:25

      שלום דנו,

      הצגת את גרסתך. צריך לקרוא מה רשם השוטר בנסיבות ואז ניתן לחוות דעה.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע. עוד לציין כי הייתי בצד האוכף.

    • קיבלתי דוח על שימוש בטלפון נייד, כאשר לא השתמשתי
      עו"ד חנה דוד | 05/02/2023 12:45

      שלום דנו

      מדובר בגרסה שלך מול הגרסה שלו. אם אתה חושב שלא בוצעה עבירה אתה יכול להגיש בקשה להישפט ולטעון טענותיך בבית המשפט. גם אם כמו שהוא כתב רק רצית להניח את הטלפון במתקן- בוצעה עבירה.  לשיקולך ואולי תצא זכאי.

      גם אם נושא הנקודות מטריד אותך, מומלץ להתייעץ עם עורך דין בתחום.

      שיהיה בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com