איך מגישים ערעור לבית משפט המחוזי

  • איך מגישים ערעור לבית משפט המחוזי
    משה | 01/12/2022 21:15

    קבלתי דו"ח על חניית נכה ובקשתי להשפט בעקבות טענתי שתמרור אינו בתוקף, לא הצלחתי להוכיח זאת בבית משפט והגעתי להסדר טיעון ע"ס 500 שקל, בתאריך 19.10

    היום בתאריך 1.12 קבלתי מהעירייה מכתב שהתמרור בזמן הדו"ח לא היה בתוקף ואינו חוקי.

    אני מעונין להגיש ערעור לבית משפט המחוזי ללא יצוג עו"ד, [בעיקר כדי שיהיה לי עבר נקי] רק לא הבנתי איך עושים זאת, ובנוסף בשבת הקרובה יגמר ה-45 יום שניתן להגשת ערעור.

    השאלה היא האם יש ביום חמישי בלילה או בשישי אפשרות להגיש ערעור והיכן ואיך.

    תודה