האם מדובר בשם רשום?

  • שמות עסקים דומים
    ישי | 27/11/2022 13:14

    שלום רב,

    לאחרונה פתחתי עסק (עוסק פטור תחת שמי הפרטי, בעתיד מקווה להפוך למורשה).

    לאחר שהמצאתי שם לעסק גיליתי כי ישנו בית עסק נוסף (חברה בע"מ) שמם מאוד דומה לשם שאני המצאתי לבית העסק שלי - ההבדל הוא י' אחת.

    יש לציין כי בית העסק שלי עוסק בהתקנות ובית העסק האחר עוסק בייבוא (של המוצרים שאני מתקין...).

    האם מותר לי להשאיר את שם העסק? האם עליי לשנותו?

    אודה לחוות דעתך.

    בברכה,

    ישי

    • האם מדובר בשם רשום?
      צבי שמיר, עו"ד | 12/12/2022 18:13

      אם מדובר בשם רשום ברשם השמות הם יכולים לדרוש ממך שינוי השם
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com