טופס 4 דירה חדשה

  • טופס4 דירה חדשה בבנין תמה 38
    לילי | 29/10/2022 15:51

    שלום.. בתהליך רכישה דירה חדשה של הקבלן בבנין תמה 38המוכרתמשל הדירה קנתה את דירה דרך הקבוצה רכישה .הטופס 4 צפי עוד חודש וחצי בערך. לפי החוזה הכניסה שלי לדירה עוד 4 חודשים הבנין מוכן דיירים ותיקים גרים מזמן המעלית עוד לא עובדת..האם יש סיכוי שטופס 4 לא יהיה מוכן עוד 4 חודשים ובמה זה תלוי?האם אפשר להיכנס בלי טופס 4.? איך להגן את עצמי ?תודה רבה

    • טופס 4 דירה חדשה
      עו"ד אילן הלוי | 02/11/2022 10:47

      לילי שלום

      אם הבניה הסתיימה והזינו למערכת את כל המסמכים הנדרשים לקבלת טופס 4 אז אין סיבה שזה יקח 4 חודשים. אבל ברור לך שאין לי נתונים לדעת זאת בוודאות. טופס 4 מאפשר חיבור הדירה למים וחשמל. כך שאין אפשרות להכנס לדירה קודם לקבלתו.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com