ביטול עסקה לקורס

  • דמי ביטול
    שלומי | 12/10/2022 09:50

    הי אני בעל עסק לקורסים. רושם תלמידים בקבוצה של עד 10 תלמידים.

    משום מה מתחייב לתלמידים להגבלה תלמידים בקורס .

    הבעיה בדמי הביטול.  אם לקוח נרשם בטלפון ומשלם מקדמה ומבטל תוך 14 יום אני מחוייב לתת החזר מלא בניכוי 100 שח הנמוך.

    האם אפשר לגבות מחיר גבוהה יותר ?

    כי אני מתחייב למספר תלמידים בקורס? כשמירת בקום ואיני יכול לרשום מעומד נוסף

    • ביטול עסקה לקורס
      ליאור חאיק, עו"ד | 12/10/2022 22:44

      היי שלומי

      לפי תקנות ביטול עסקה, ניתן לבטל עסקה של קורס וחוג בתוך 14 ימים מיום עשיית ההסכם ובלבד שהביטול ייעשה 14 ימים שאינם ימי מנוחה לפחות, קודם למועד תחילת השירות.

      אין אפשרות  להתנות על התקנות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com