שער החניה של השכנים מפריע לחנית הרכב

  • שער החניה של השכנים מפריע לחנית הרכב
    נתי | 11/08/2022 11:29

    שלום רב,

    אני גר בבית דו משפחתי כשבאיזור החניה שלי עוברים המשפחה שגרה בדו משפחתי אחרי,

    כשהם פותחים את שער הכניסה שלהם שנפתח כולו לתוך השטח שלי, זה מפריע לחניה שלי,

    הבעיה שהשער יכול להפתח למשך שעות והשכנים אינם סוגרים אותו, בכל אותו זמן השער פתוח לכיוון שלי בשטח שלי ומפריע לי בחניה.

    השאלה: האם אני יכול לאלץ אותם שהשער יפתח לכיוון השטח שלהם?

    ואם לא ,אז האם ניתן לאלץ אותם לסגור את השער?

    תודה רבה

    • שער החניה של השכנים מפריע לחנית הרכב
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 25/08/2022 17:53

      שלום נתי,

      ככל שפניה מנומסת אל השכנים, שאולי אינם מודעים להפרעה, אינה גורמת להם לשתף פעולה תוכל לפנות לבית המשפט בתביעה להסרת ההפרעה, למשל באופן שהצעת.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com