פנה לפורום דיני מקרקעין

  • מה הדין כשעיריה עדכנה רטרואקטיבית
    לירז | 25/07/2022 08:44

    כתוב כך

    325. חדל אדם ביום מן הימים להיות בעלם או מחזיקם של קרקע או של בנין שהוא חב עליהם בארנונה לפי הוראות הפקודה, ימסור הוא או נציגו הודעה על כך בכתב לעיריה ולאחר מכן לא יהיה חייב בשיעורי ארנונה נוספים; אין האמור גורע מחבותו בשיעורי הארנונה המגיעים מלפני מסירת ההודעה.

    ואני מנסה לבדוק מה קורה כשעיריה עדכנה רטרואקטיבית לשנה שעברה

    כאשר מחזיק -שוכר הודיע עכשיו על חדילת החזקה על מועד בשנה שעברה

    ואז זיכו אותו וחייבו את בעל הבית

    ואני רוצה לטעון שזה לא כדין לעדכן רטרואקטיבית ולדרוש חיוב רטרואקטיבית

    • פנה לפורום דיני מקרקעין
      צבי שמיר, עו"ד | 31/07/2022 09:24

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com