שכן רע

  • שכנה מרעישה
    אני | 25/07/2022 02:50

    אני מתגוררת בבניין ובקומה מעליי גרה אשה שמזיקה לי עי רעש לא סביר בבוקר בצהריים בערב ובלילה . היא דופקת הרבה בפטיש וזורקת דברים כבדים על הרצפה אני סובלת ממנה כבר 8 חודשים הזמנתי ניידת משטרה מספר פעמים אבל היא שומעת את השוטרים עולים במדרגות ומייד מפסיקה להרעיש. מאד קשה לתפוס אותה כי גם שנכנסים אליי אנשים היא שומעת את טריקת הדלת ומייד משתתקת. אני ככ לא רגועה בגלל הרעש הנוראי שמזיק לי כבר נפשית שהתחלתי לחרוק שיניים דבר שאף פעם לא קרה לי בעבר. דיברתי עם בעלת הדירה שלה אך זו לא מעוניינת לטפל במצב היא טוענת שאין לי הוכחה. האשה שמעליי מכחישה כמובן שזו היא  שמרעישה כאשר השוטרים דיברו איתה. בדקתי מס פעמים כשהיהנרעש עמדתי ליד דלת דירתה וכמובן שהרעש יצא מהדירה שלה. אני סובלת כבר הרבה זמן וגם הבן שלי ילד בן 11 סובל מכך , איך אפשר לפתור את הבעיה הנוראית הזו?

    • שכן רע
      צבי שמיר, עו"ד | 31/07/2022 09:42

      יש כל מיני צעדים תאורטיים יותר או פחות שניתן לנקוט
      זה לוקח זמן, ומאד קשה לאכוף צו כזה

      את יכולה להביא מומחה שיתעד את הרעשים עוצמתם וכיו"ב ולאחר שיהיה לך חו"ד להגיש תביעה לצו האוסר על השמעת הרעש.

      ככל והשכנה תמשיך להרעיש עליך לתעד את הפרת הצו - להגיש תלונה במשטרה ובמקביל להגיש תביעה לפי פקודת בזיון בית משפט עם בקשה לקנסות

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com