איפה אתה תובע?

  • ביטול טיסה עקב שביתה בנמל התעופה בחו"ל.
    יבגני | 24/07/2022 11:36

    בכוונתי להגיש תביעה לפיצוי נזקים בבית המשפט לתביעות קטנות בתל אביב נגד חברת תעופה זרה שביטלה את הטיסה 12 שעות לפני מועד המראה. סיבה לביטול – שביתה בנמל התעופה בחו"ל.

    חברת התעופה החזירה את עלות הכרטיסים בלבד. עקב ביטול הטיסה בפרק זמן הקצר של 12 שעות לא היה אפשרות לביטול מלון. גם עבור ביטול רכב שכור פחות מ-48 שעות שילמתי כנס ביטול.

    סה"כ נזק ישיר כ-900 $.

    לא ניתן לכמת את עוגמת הנפש, חודשי תיכנון למסלול של שבועיים , מלונות, טיולים וכו'.

    מה הסיכוי לזכות במשפט?

    תודה מראש.

    • איפה אתה תובע?
      צבי שמיר, עו"ד | 24/07/2022 12:51

      יתכן שתגלה שאתה יכול לתבוע רק בחו"ל ואיני יודע לפי איזה דין תתנהל התביעה
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com