היקף משרה לשעת הורות

  • היקף משרה לשעת הורות
    שרה | 20/07/2022 21:43

    שלום

    רציתי לשאול אני מועסקת במשרה של 8 שעות ביום הכוללת בתוכם חצי שעת הפסקה האם אני זכאית לשעת הורות?

    בחוק מופיע כי התנאי לזכאות לשעת הורות היא משרה של 174 שעות, האם חצי שעת הפסקה נחשבת מכלל שעות המשרה.

    (אם הייתי מבקשת לא לקחת את ההפסקה במהלך היום אלא לצאת מהעבודה אחרי 7 וחצי שעות לא מאשרים לי)

    תודה רבה