רישום בטבו - עם צו ירושה

  • רישום בטבו - עם צו ירושה
    נדיה | 07/07/2022 11:00

    שלום רב , בעלי נפטר ויש לי צו ירושה , על שמו רשומה הערת אזהרה בטאבו על כל הזכויות במקרקעין שאביו המנוח העביר לו אך העסקה לא הושלמה .

    שאלתי ... מה היא הדרך המהירה והישרה שעלי לעשות ע"מ לרשום המקרקעין על שמי ? האם צריך קודם לרשום / להפוך הערת האזהרה על שמי ? או אפשר ישירות לרשום ההערה לרישום ישיר על שמי ?

    לציין כי קיים יפויי כח נוטריוני לטובתי מאז רישום הערת האזהרה  של האבא לבעלי .

    תודה רבה .