איך מוגדר המונח "מקום עבודה" לצורך נושא שעת הורות?

  • איך מוגדר המונח "מקום עבודה" לצורך נושא שעת הורות?
    רן | 05/07/2022 13:36

    שלום,

    בת משפחתי מועסקת במוסד ציבורי. שני מקורות מימון מממנות את עבודתה, אך היא היא מתבצעת בו-זמנית ובמתחם (מבנה) אחד וביחד, הקף המשרה שלה משרה מלאה.

    ע"פ נוסח החוק מגיעה לה "מתום תקופת הלידה וההורות עד תום ארבעה חדשים מאותו יום – שעה אחת ביום, שתיקרא שעת הורות, בתנאי שהיא מועסקת במשרה מלאה כנהוג במקום העבודה של העובדת".

    מה פירוש "כנהוג במקום העבודה של העובדת"?

    מצד אחד, העבודה פיזית מתבצעת בו-זמנית על בסיס שני המקורות במתחם אחד

    מצד שני, שכרה משולם משני מקורות.

    האם מגיעה לה שעת הורות?