החוק מתייחס לכך בחוק הגנת הפרטיות

  • חשיפת תכתובת אנונימית
    יאיר | 05/07/2022 12:26

    שאלה קצת חריגה. לתשובתכם אודה.

    הייתי בקשר זוגי ארוך ורציני עם מישהי נשואה

    הקשר הסתיים די מכוער בטענה שהיא רוצה לתקן בבית.

    היא למעשה השתמשה בי באופן הכי נבזי, וזרקה.

    עקבתי אחריה באחת הרשתות מיוזר בדוי

    והצלחתי לחלץ ממנה פרטים מלאים על בגידה חדשה בבעלה. קשר שהחל עוד בזמן שהיתה בקשר איתי, כזה שהרגשתי שמתקיים והיא הכחישה זאת נמרצות.

    חשוב לציין שגם לפני שהכירה אותי היתה לה פרשיה קצרה אבל אותי היא כינתה "אהבת חייה".

    אני מרגיש מרומה ומסובב בכחש, וכן נגרם לי נזק נפשי בעקבות הפרידה הזאת. מכיון שהציגה לי מצג שווא של נישואיה ובכך עוררה בי אמפתיה.

    ברצוני לשים סוף לחגיגת הבגידות הסדרתית שלה. בעלה אדם טוב שהיא תמיד דואגת להציג בפני מאהביה ככבריון מרושע.

    שאלתי כזאת:

    האם יש במעשה של שליחת כל מלל השיח ההוא לבעלה בכל דרך אנונימית שהיא משום מעשה פלילי?היא לא תוכל לקשר זאת אליי. ובכל זאת, מעוניין לדעת האם החוק מתייחס לעניין הזה.

    • החוק מתייחס לכך בחוק הגנת הפרטיות
      עו"ד נתיב רגב | 13/07/2022 21:44

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      נמל תל אביב 40, תל אביב.

      טלפון: 03-5442370 , מייל: nativregev@hotmail.com