השירות לא אושר

  • שרות שלא התבקש
    האינסטלטור והצילום התרמי | 03/07/2022 12:55

    בדירת שכנה בבנין יש נזילה. בעלי הדירה שמתחתיה הזמינו שרברב שעבר בין דירות אחרות וגם בזו שלנו, בישר שהבעיה לא נובעת מהם ושאין אצלם בעיה ו"המליץ "לדיירים על שרות צילום תרמי בעלות 1500 ש"ח. הוא התקשר בטלפון לבתי הצעירה -בעלת הדירה ( הדירה מושכרת למבוגרים דוברי רוסית) פעמים רבות לבצע הצילום התרמי  עד שלא עמדה בלחץ ונעתרה. מיד שלח לה חשבונית בטלפון תוך שהוא מתקשר אליה ואלינו עשרות פעמים וללא הרף. בצורה דומה לוחץ גם על אחרים ואף על הדייר שלנו שחטאו היחידי בכך שפתח לשרברב את הדלת כאשר זה נקש עליה.

    נראה כאילו זו דרך עבודתו - לדחוף שירות שלא בקשו ממנו ואז לאיים בתביעה.

    באם לא חיפשנו ולא ביקשנו את שירותו, האם אפשר לבטל בדיעבד את ההזמנה  שנעשתה תחת לחץ טלפוני מסיבי על הבת שלנו  ובעיקר -ללא שום צורך אמיתי  ?

    תודה דב

    • השירות לא אושר
      ליאור חאיק, עו"ד | 04/07/2022 12:26

      אם ניתן להוכיח את הטענות בוודאי שאין עילה, מאחר והשירות לא הוזמן.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com