התפטרות

  • התפטרות
    אני | 02/07/2022 22:43

    שלום רב, שאלתי כבר את השאלה אך ראיתי שפיספסתם אותי.. אשמח מאוד להתייחסותכם, אני עובדת במקום עבודתי כ12 שנה כרגע בחופשת מחלה ומעוניינת להגיש מכתב התפטרות האם זה אפשרי? האם הימים האלו מהגשת המכתב יספרו לי?

    שאלה נוספת אני חווה בעבודה לא מעט קושי נפשי שמשפיע על הבריאות שלי וממש נאלצת לעזוב האם אני זכאית לדמי אבטלה מהיום הראשון וכן מה קורה עם פיצויים במצב כזה?

    תודה.

    • התפטרות
      עו"ד ענבל תמם | 03/07/2022 08:06

      בוקר טוב,

      השבתי על השאלה מטה.

      האם התפטרותך היא בשל המצב הבריאותי?

      כמה זמן את בחופשת מחלה?

      בברכה,

      ענבל תמם, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      השקמה 2, בניין אפרידר, אזור
      טל': 050-2551800; מייל: inbalta2@gmail.com