כתובת שגויה

  • האם ניתן לבטל דוח חנייה
    שלומי | 29/06/2022 21:15

    אישתי עצרה את הרכב לפני תחנת אוטובוס באדום צהוב(לא בסדר מצידה). פקח צילם ושם לה דוח.   הכתובת שהפקח רשם זה לא הכתובת שבה היה המקרה.   בכתובת שרשם אין תחנת אוטובוס.  האם עקב טעות זו( למרות שיש צילום) ניתן לבטל את הדוח?

    • כתובת שגויה
      יעקבי | 04/07/2022 21:29

      שלום שלומי,

      האם הנהגת היתה ברכב?

      האם הפקח מסר לה דו"ח ביד או הדביק לשמשה?

      טעות כזו אפשר שמדובר בטעות סופר שניתן לתקנה. אני מניח שהצילום מראה את העבירה באופן ברור.

      זו דעתי.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.

      • התשובה שלך עוד יותר שגויה
        אביחי | 12/07/2022 09:53