ערך הדירה החדשה

  • ערך הדירה החדשה בתמא 38 2
    אורי | 26/06/2022 06:10

    האם השמאי של היזם מוריד כ12-15אחוזים מערך הדירה לפני העברת הערבויות למסמכי הליווי לבנק המלווה ,ואם כן אשמח להסבר מה משתמע מכך ?

    תודה

    • ערך הדירה החדשה
      עו"ד אילן הלוי | 27/06/2022 12:06

      שלום אורי

      זה חמור מאוד אם הוא עושה כך. יש הסכמים בהם נכתב (בטעות) כי הערבות לא תכלול את רכיב המע"מ, זאת כי כך פועלים לגבי ערבויות לרוכשי דירות היזם בהתאם לחוק. מעבר לכך השמאי צריך לתת הערכת שווי מלאה ונכונה

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com