פס"ד לתשלום תוך ...

  • מה הדין בפסק דין
    יצחק | 26/06/2022 20:16

    1. במשפט דיבה פסק שופט שלום שתתקיים פשרה חד צדדית מטעמו, בה הנתבע ישלם לתובעת סכום של 15 אלפי שקלים. כל זאת מאחר והצדדים הסכימו מראש לפשרה שיקבע מטעמו. ואולם בפסק הדין השופט אינו נוקב בתאריך יעד כלשהו אשר עד אליו חייב הנתבע להעביר את הסכום לתובעת, גם לא סנקציה כלשהי לאי תשלום.   מה הדין - עד מתי חייב הנתבע להעביר את סכום הפשרה שנקב השופט?

    2. פסק הדין הועבר לי במייל ע"י עורך הדין שלי. האם מה שקובע לצורך ביצוע פסק הדין הוא פסק הדין שבית המשפט קבע שיישלח אליי בדואר הביתה ע"י בית המשפט או הודעת המייל?

    תודה מראש,

    • פס"ד לתשלום תוך ...
      צבי שמיר, עו"ד | 30/06/2022 10:58

      בהעדר החלטת בית משפט על מועד אחר, יש לשלם פס"ד תוך 30 ימים.
      המועד הקובע למניין הימים הוא מועד חתימת פסה"ד
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com